Προειδοποιήσεις για Ελλάδα από το meteoalarmspacer
CET: Ώρα Κεντρικής Ευρώπης
Σταθερή Ώρα Κεντρικής Ευρώπης: GMT+1
Θερινή Ώρα Κεντρικής Ευρώπης: GMT+2

 Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες       Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες     

 Ανεμος       Βροχή       Χιόνι/Πάγος       Καταιγίδες       Ομίχλη spacer
Στοιχεία που έχουν λήξει, ελλιπή ή λανθασμένα.
Δεν απαιτείται καμία ειδική προειδοποίηση για τον καιρό.
Ο καιρός ενδεχομένως να είναι επικίνδυνος. Τα καιρικά φαινόμενα που έχουν προβλεφθεί δεν είναι ασυνήθιστα, αλλά να είστε προσεκτικοί εάν ασκείτε δραστηριότητες που εκτίθενται στους μετεωρολογικούς κινδύνους. Να ενημερώνεστε για τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες και να αποφύγετε κάθε κίνδυνο που δεν είναι αναγκαίος.

Ο καιρός είναι επικίνδυνος. Ασυνήθιστα μετεωρολογικά φαινόμενα έχουν προβλεφθεί. Ζημιές και θύματα είναι πιθανό να υπάρξουν. Να είστε πολύ προσεκτικοί και να ενημερώνεστε τακτικά και λεπτομερώς για τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες. Να γνωρίζετε για τους κινδύνους που μπορεί να είναι αναπόφευκτοι. Ακολουθήστε τις συμβουλές που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο καιρός είναι πολύ επικίνδυνος. Εξαιρετικά έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα έχουν προβλεφθεί. Εκτεταμένες ζημιές και ατυχήματα είναι πιθανά, σε πολλές περιπτώσεις απειλώντας τη ζωή και την περιουσία σε μια ευρεία περιοχή. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να ενημερώνεστε συχνά και λεπτομερώς σχετικά με τις αναμενόμενες μετεωρολογικές συνθήκες και τους κινδύνους. Ακολουθήστε τις οδηγίες και τις συμβουλές που δίνονται από τις αρχές σε όλες τις περιστάσεις και να προετοιμάζεστε για έκτακτα μέτρα.

Περισσότερες Πληροφορίες...   EMY (Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία)

Οι ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ   είναι προσφορά και δικαίωμα© του EUMETNET-meteoalarm. Χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας